Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Bilglass

- reparasjon eller skift av frontrute

Visste du at du kan reparere steinsprutskader eller skifte bilglass hos oss? Steinsprutskader er viktig å behandle raskt for å unngå at skaden sprekker opp ytterligere. Dersom den utvikler seg kan det fører til at hele frontruten må skiftes. Størrelse og plassering på steinsprutskaden avgjør om den kan fikses med en enkel reparasjon eller om hele frontruten må byttes.


Du betaler ingenting* for å reparere ruten når du har kasko eller delkasko!

 

Hvorfor reparere eller skifte frontrute med Dahles deal?

- Dersom vi ikke behøver å ta ut ruten, reparerer vi skaden med en gang.

- Alle assistent- og sikkerhetssystemer tilknyttet bilglasset, kalibreres og justeres alltid ved bytte av frontrute.

- Hos Dahles Auto bruker vi kun originale Volkswagen bilglass med nøyaktig passform, korrekt farge og riktig tykkelse. Vi bruker kun Volkswagen originalt lim ved montering og sikrer at ruten har samme sikkerhetsfunksjon ved en eventuell skade/ulykke.

- Vi bruker toppmoderne og originalt utstyr for å kalibrere ved skifte av bilglass. Kalibrering av sikkerhetssystemene utføres med avansert utstyr og diagnose, i henhold til fabrikkens egne krav.

- Glassreparasjon gir et svært godt resultat. Ruten blir like stabil som før og ser nesten ut som ny. Det gjelder også sotede ruter. Frontruten er en del av konstruksjonen og derfor en viktig sikkerhetsdel i moderne karosserier. Derfor er det viktig å velge originalt bilglass i samsvar med fabrikantens krav, som monteres av faglærte mekanikere.

 

4520_Skoda_HAM_Bilglass-detalj_2.jpg

4 gode grunner til hvorfor du bør reparere steinsprutskaden med en gang:1. Sikkerhet
Frontruten er viktig del av bilens konstruksjon, og en skadet frontrute utgjør risiko for din og andres sikkerhet. Skader i synsfeltet på frontruten kan forårsake farlige situasjoner for deg og andre trafikanter.

2. Sparer penger
Har du kasko eller delkasko betaler du ingenting* for reparasjon av steinsprutskade - og du unngår at skaden forverres slik at du må skifte frontruten.

3. Spar tid
Steinsprutskader som kan repareres, er gjort på rundt 45 min.

4. Unngå mangel på EU-kontroll
Tydelige skader og steinsprut i synsfeltet på en frontrute vil føre til mangellapp ved EU-kontroll.

 

Viskerbytte

Har du vindusviskere på bilen som ikke fungerer optimalt?
Slitte vindusviskere gir deg ikke bare dårlig sikt, men kan også føre til varige riper i frontruten. Været kan raskt endre seg i landet vårt, og det kan veksle mellom snø, regn og tåke. ŠKODA originale vindusviskere takler alle værforhold. Bytt gjerne viskere samtidig som bilen har service eller ved reparasjon av steinsprutskade.

* Dersom skaden er stor og frontruten må skiftes, belastes du eventuelt for egenandel. Størrelsen på egenandelen avhenger av din avtale med ditt forsikringsselskap.