Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Om oss

Dahles Auto har alt du trenger til din Škoda.

Dahles Auto Råbekken/Fredrikstad tilbyr salg av et stort utvalg nye Škoda-modeller.  Vi yter alltid det lille ekstra for å gjøre deg fornøyd, og hjelper deg med alt du trenger i forhold til ditt bilhold.

Vi flyttet inn i nye salgslokaler sammen med Dahles Auto Fredrikstad i Stabburveien 3 i 22/11-22. Etter en byggeperiode så er vi endelig samlet med våre kollegaer på Škoda servicemareked (verksted og delelager) i Stabbruveien 3. Du treffer Škoda servcemarked på tlf 69 36 06 00.

Ønsker du prøvekjøring? Vi har et stort utvalg av Škoda-modeller slik at du kan prøvekjøre akkurat den bilen du ønsker deg. Vi tilbyr også gunstige avtaler for leasing av bil, samt finansiering og forsikring fra Škoda Financial Services.

Dahles Auto er den ledende bilforhandleren i Østfold. Vi ble etablert allerede i 1920 og har nesten 100 års erfaring med bil. Dahles Auto består av Dahles Auto Sarpsborg, Dahles Auto Fredrikstad, Dahles Auto Råbekken, Dahles Auto Halden og Dahles Bilutleie. Vi forhandler merkene Volkswagen, Volkswagen Nyttekjøretøy, Audi og Škoda. Dahles Gruppen forventer å selge ca. 4000 nye og brukte biler i året.

Velkommen til oss hos Dahles Auto Råbekken / Fredrikstad