Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Personvern

Informasjonskapsler, også kalt "cookies", er små tekstfiler som blir lastet ned og lagret på datamaskinen din når du åpner en nettside. De brukes for eksempel til å lagre innloggingsinformasjon, huske hvilke varer som er lagt i handlekurven i en nettbutikk eller til å registrere hvordan du klikker deg fram på nettsiden.

I henhold til Lov om elektronisk kommunikasjon (ekomloven), må alle besøkende på et nettsted som benytter informasjonskapsler ha tilgang til informasjon om dette og om årsaken til at de blir brukt. Besøkende må også godkjenne at de blir benyttet. Godkjenningen gjøres gjennom innstillingene i nettleseren, som i de fleste tilfeller er satt opp slik at de automatisk godkjenner kapslene. Dersom du ikke vil akseptere at vi bruker informasjonskapsler, kan du trekke tilbake godkjenningen din ved å endre innstillingene i nettleseren. Les mer om hvordan man kan unngå dette under.

Denne siden bruker følgende informasjonskapsler:

ASP.NET_SessionId. Dette er en session-cookie som blir slettet straks du lukker nettleseren.
I tillegg "_ga" og "_gat", som brukes av google analytics

Ingen personlig eller identifiserende informasjon blir lagret.

Vi ønsker at besøkende på siden vår skal finne det de er ute etter raskest mulig. For å vedlikeholde et brukerrettet nettsted er vi avhengige av å kunne analysere brukermønsteret til de som besøker oss. For å gjøre dette bruker vi analyseverktøyet Google Analytics. Dette verktøyet bruker informasjonskapsler som gir informasjon om bevegelsene til enkeltbrukerne på nettsiden. Eksempler på informasjon som blir lagret er antall sidevisninger, hvordan de besøkende fant nettstedet og antall besøk. Informasjonen som blir opprettet under besøket ditt blir videresendt og lagret hos Google Inc. IP-adresser blir lagret, men kan ikke bli skilt ut enkeltvis. Google kan overføre den innsamlede informasjonen til tredjepart hvis det er et rettslig grunnlag for det, eller der tredjepart prosesserer informasjonen på Googles vegne. Google kan ikke koble IP-adresser til andre data Google besitter.

Hvordan man kan unngå informasjonskapsler

Hvis du ønsker at at informasjonskapsler skal avvises, så kan du endre innstillingene i nettleseren slik at du enten blokkerer dem fra å bli lastet ned automatisk, eller at du får et valg om å laste ned hver enkelt informasjonskapsel. Informasjonskapsler som har blitt lastet ned tidligere kan også slettes av nettleseren.

For mer informasjon, se dokumentasjonen for den aktuelle nettleseren.