Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

ŠKODA original service

ŠKODA 5+ Originalservice

 

ŠKODA 5+ Originalservice tilbys kun hos merkeverksteder, og du skal føle deg sikker på at din ŠKODA er i trygge hender om du velger å utføre 5+ Originalservice hos oss. Du får i tillegg mobilitetsgaranti frem til neste service.


Enten servicelampen lyser eller du hører nye motorlyder du ikke kjenner kilden til bør du ta turen til Dahles Auto. ŠKODA 5+ Originalservice er et serviceprogram som tilbys til eiere av biler som er eldre enn 5 år. Kanskje det er deg?

Ønsker du en driftssikker bil er det viktig med vedlikehold! Vi tilbyr mobilitetsgaranti om noe uforutsett skulle oppstå, samt full verkstedhistorikk. Din ŠKODA er i de beste hender når den er hos oss og forblir en ŠKODA ved å utføre service.

Bestill service i vår digitale kundeportal, Bilhold eller last ned app-en. Finn et tidspunkt i vår kalender, akkurat når det passer deg - enklere blir det ikke.

Bestill service

4003_MB_Service_5+_SKODA_900x450.jpg

ŠKODA 5+ Originalservice:

Liten service

- ŠKODA Originalservice med kontrollpunkter
- Inkluderer inspeksjonsservice
- Skifte av motorolje og oljefilter
- Mobilitetsgaranti fornyes til neste service

 

Stor service 

- ŠKODA Originalservice med kontrollpunkter
- Inkluderer inspeksjonsservice
- Skifte av motorolje og filter på motor
- Skifte av pollenfilter
- Skifte av bremsevæske (clutchvæske hvis manuell)
- Tennplugger er inkludert ved bensin motor
- Dieselfilter er inkludert ved diesel motor
- Mobilitetsgaranti fornyes til neste service


* Avhengig av kjørelengde siden siste service og bilens utstyr og spesifikasjoner, kan det være behov for ulike tilleggsarbeider.