Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Service og reparasjon av bil hos Dahles Auto Råbekken

Dahles Auto Råbekken tilbyr en rekke tjenester innen service og reparasjon av ŠKODA, enten du trenger rutineservice og EU-kontroll eller ulike reparasjoner på bilen din. Hos oss finner du serviceinnstilte og dyktige ansatte med stor kompetanse på ŠKODA, og uansett hva du trenger i forhold til ditt bilhold så kan du få hjelp hos oss.

Dahles Auto Råbekken er et merkeverksted med lang erfaring med ŠKODA. Kjernen i ŠKODA-filosofien er å tilby mye bil for pengene, også når du har bilen på service. Derfor leverer vi alltid høy kvalitet til en fornuftig pris. I tillegg har vi kort ventetid på service og andre tjenester slik at du slipper å vente unødvendig når det oppstår behov for service eller reparasjon.

Din ŠKODA blir best ivaretatt med ŠKODA originalservice. Jevnlig service og vedlikehold er viktig for at din ŠKODA skal være sikker å kjøre og holde seg best mulig i verdi. Bruker du et autorisert ŠKODA-verksted kan du føle deg trygg, også hvis det er større skader som må utbedres. Hvis du tar service hos oss vil du også få ŠKODA mobilitetsgaranti, det vil si veihjelp 24 timer i døgnet.