Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Dahles Auto Råbekken har alt du trenger til din ŠKODA

Dahles Auto Råbekken tilbyr salg av et stort utvalg nye ŠKODA-modeller. Vi har også et eget bruktbilsenter med en rekke bruktbiler. Vi yter alltid det lille ekstra for å gjøre deg fornøyd, og hjelper deg med alt du trenger i forhold til ditt bilhold. Hos oss finner du et eget merkeverksted der vi utfører en rekke tjenester innen service og reparasjon, enten du trenger service og EU-kontroll eller reparasjon av bilen din. I tillegg har vi et eget dekkhotell slik at dekkene dine holder seg i god stand til neste sesong.

Ønsker du prøvekjøring? Vi har et stort utvalg av ŠKODA-modeller slik at du kan prøvekjøre akkurat den bilen du ønsker deg. Vi tilbyr også gunstige avtaler for leasing av bil, samt finansiering og forsikring fra ŠKODA Financial Services.

Dahles Auto er den ledende bilforhandleren i Østfold. Vi ble etablert allerede i 1920 og har nesten 100 års erfaring med bil. Dahles Auto består av Dahles Auto Sarpsborg, Dahles Auto Fredrikstad, Dahles Auto Råbekken, Dahles Auto Halden og Dahles Bilutleie. Vi forhandler merkene Volkswagen, Volkswagen Nyttekjøretøy, Audi og ŠKODA. Dahle Gruppen forventer å selge ca. 4000 nye og brukte biler i året.

Velkommen til oss hos Dahles Auto Råbekken!